Rendszerszemléletű terápia

Ez az egyéni terápiás forma elsősorban a származási család rendszerének tükrében segít feltárni Számodra az egyéni elakadásaid hátterét.

Legyen az szorongás, önbizalomhiány, kapcsolatteremtési zavar, női, vagy férfiszerep problematika, vagy egyszerűen változás kezelés az életedben.
 

A származási családunk megoldatlan problémáiba vagyunk mindannyian beágyazódva, mely önudatlanul hat kötődéseinkre, arra, hogyan értékeljük önmagunkat, hogyan éljük meg az intimitást, kezeljük a konfliktusokat, hatalmi helyzeteket. Erőforrásai mellett az átélt és fel nem dolgozott problémáival néha akadályoz, megbetegít bennünket.

Mindezt néha csak úgy tudjuk magunknak megfogalmazni, hogy nem érzem jól magam a családban, problémáim vannak a szüleimmel, párommal, rokonaimmal.

Aki nem ismeri a múltját, az tudattalanul ismétel!

A transzgenerációs családi megoldatlan mintázatok átadódnak mindaddig, amíg az egyén azt fel nem ismeri. Ez lehetsz Te is!  
Felismerésed az első lépés ahhoz, hogy megvátoztasd azt, ami Számodra akadályozó módon működik. Jogod és lehetőséged is, hogy másképp éld az életedet, más megoldásokat válassz, mint elődeid.

Segítek alámerülni családi működésed rejtett terébe ahhoz, hogy a múlt sérelmeit feldolgozva újraírd forgatókönyvedet, küldetésedet módosítsd, s nem utolsó sorban rátalálj rejtett erőforrásaidra. Ez a folyamat pozitív változásokhoz segít, átalakítja viszonyulásodat a származási családod tagjaihoz, és saját családodban is konstruktív, előremutató kapcsolatok létrehozását támogatja.

Várlak, ha elkötelezett vagy saját változásod mellett!

 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
pszichodráma vezető
család-és párterapeuta jelölt
okleveles asztrológus
E-mail: info@mindenamionismeret.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely