Pszichodráma

Emese

Hálás vagyok Nektek ezért a közös élményért, a sok felismerésért! Intenzív érzéseim kerültek felszínre. Köszönöm, hogy megmutattátok az utat és az irányt!

Bori

Köszönöm, hogy elindulhattam az úton, melyen megismerhetem önmagam. Köszönöm, hogy megmutattátok, hogy más szemszögből is lehet látni a dolgokat.

Barbi

Kedves Krisztina és Emi! Köszönöm, hogy itt lehettem, és hogy egy csodálatos folyamatba kezdhettem általatok! Nagy élmény volt számomra a csoport tagjának lenni! A legjobbakat kívánom Nektek!

Melinda

Köszönöm szépen a sok érzést, az érzelmi hullámvasutat, tapasztalásokat, szerepeket és reflektációkat. Köszönöm, hogy a csoport tagja lehettem!

Anna

Köszönöm a sok találkozást önmagammal, veletek és a csoporttal!

Dia

Köszönöm, hogy kivezettetek az ERDŐ-ből! Sok minden került a tarisznyámba a további útra!

Judit

Köszönöm a sok élményt, a sok hasznos kérdést, tanácsot, és hogy elindulhattam az önismeret útján.

Rózsa

Köszönöm a közös utat! Jó volt egy valódi, őszinte, elfogadó világba belépni minden hónapban egyszer. Megtaláltam újra az önfeledtségem, a reményem! Végre tovább léptem! Irtó jó fejek vagytok!

Szilvi

A csoportnak köszönhetem, hogy pasit váltottam!

Panni

Kedves Krisztina és Emi! Csakis hálával és köszönettel tartozom Nektek, hogy az utolsó utáni pillanatban is lehetőséget kaptam és “beillesztettetek” a csoportba! Elmondhatatlanul rossz állapotban voltam és belegondolni is rossz, hol tartanék most a segítség nélkül… Amikor még csak telefonon beszéltünk tudtam, hogy jó kezekbe kerültem. Az első csoportfoglalkozás pedig csak megerősítette ezt az érzést bennem. Úgy gondolom, mostanra révbe ért az igen csak felborult életem: leszámoltam a régi, már elviselhetetlen teherként cipelt munkámmal, megtaláltam a PÁROMAT és hirtelen két cuki lánygyermek anyukája lettem! REKORD idő alatt! Végigolvasva rózsaszín habcsókos lányregénynek tűnik, de szerencsére nem az… Szeretettel gondolok Rátok és a csoporttársakra. Mindenkinek szívből kívánom a legjobbakat!