Oláhné Mednyánszki Krisztina


Köszönöm, hogy felkerested honlapomat, s idődből áldozol arra, hogy kapcsolatot teremtsünk!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam:
Oláhné Mednyánszki Krisztina vagyok, család-és párterapeuta, pszichodráma vezető. 2003 júliusa óta az Artemisz Önismereti Műhely vezetőjeként saját vállalkozásban segítem Debrecenben a hozzám fordulókat terápiás eszközeimmel, valamint pszichológiai szemléletben alkalmazott asztrológiával.  
 • Hitvallásom szerint a jó értelemben vett „EGÉSZ-ség-NEVELÉS” fontos, a közjót szolgáló tevékenység. Ebben nyújt segítséget az Artemisz Önismereti Műhely Debrecenben.
 • Tapasztalom, hogy a mai kor kihívásai, stressz helyzetei egyre szükségszerűbbé teszik, hogy az emberek tájékozottak legyenek mindarról, mi zajlik külső és belső világukban. Önismeret nélkül nem tudunk sikeres és hatékony életet élni!
 • Paradoxon, de ebben az információs világban mégis kevés az eszközünk, a tudásunk arról, hogyan és hol teremthetjük meg azt a benső egyensúlyt, mely által harmóniában élhetünk önmagunkkal, s ezáltal a környezetünkkel. Ennek a tudásnak a közvetítését tűztem ki célomul! Eszközeimmel az önismereti munkán keresztül a hozzám fordulók fejlődését, önmegvalósítását szolgálom. Hogy képességeikkel önmagukat és környezetünket hatékonyabban szolgálhassák, többé téve az ÉLET-et.
Néhány fontos pont az életemből
 • 1990 óta segítő munkakörben dolgozom, egészségügyi diplomásként kezdtem pályámat. Saját önismereti munkámat és folyamatos képzéseimet a családom támogatása tette lehetővé. Hálás vagyok érte a a műszaki területen dolgozó férjemnek, s a ma már felnőtt 3 gyermekünknek.
   
 • Foglalkozom kommunikáció elmélettel, asszertivitással, konfliktuskezelő módszerekkel, mely fontos része az önismeretnek, önfejlesztésnek. Csoportjaimban ezt a technikát alkalmazom s tanítom.
   
 • ​Kollégámmal rendszeresen tartunk önismereti, és személyiségfejlesztő képzéseket, csoportokat saját szervezésben a PSZICHODRÁMA módszerével.
   
 • „NŐNEK LENNI…” címmel kidolgoztam egy komplex női tréninget, mely segíti a jelentkezőket abban, hogy személyes kapcsolataikban harmóniát teremtsenek, szükség esetén változtassanak. Tapasztalatom szerint a női életminőséghez kapcsolódó önismeret többszörösen megtérül a családi kapcsolatokban.
   
 • PÁRTERÁPIÁT alkalmazok olyan kapcsolati nehézségekkel küzdő pároknál, ahol mindketten elkötelezettek a kapcsolatuk megjavítása, a változás irányában.
   
 • „ÁLMAINK ÁLTAL VEZETVE” című csoportjaimban az álmokkal való foglakozás során a tudatos énünk és belső világunk közötti híd kiépítését segítem, mely alapja minden önismeretnek és szellemi útnak.
   
 • PSZICHOLÓGIAI SZEMLÉLETŰ ASZTROLÓGIÁT TANÍTOK, mely a jelentkezők önismereti elmélyülését segíti, világképét tágítja, toleranciáját fejleszti. Ez a képzési forma jelenleg már az állami nyilvántartásban is szerepel!
   
 • ASZTROLÓGUSI PRAXISOMBAN teljes körű személyiség és sorselemzést vállalok, melyben a tradicionális asztrológiai tudásomat pszichológiai ismereteimmel integrálom. Ez lehetővé teszi, hogy a hozzám fordulókat partnerként kezelve, a hétköznapi életükben használható információkkal, választási lehetőségekkel segítsem.
   
 • Felkérések alapján rendszeresen részt veszek életmódnapokon, táborokban, valamint előadásokat tartok asztrológia, önismeret, személyiségfejlesztés témakörökben
   
 • Tagja vagyok a Magyar Pszichodráma és a Magyar Családterápiás Egyesületnek, szakmai előirányzataikat munkám során követem.

Az Artemisz Önismereti Műhelyben, Debrecenben többféle önismereti módszert és utat kínálok neked, melyek felébreszthetik benned az igényt a fejlődésre, s ezzel az önmegvalósítás útján teljesebb életet élhetsz!
Válassz a lehetőségeink közül!


Bíztatlak arra, hogy oszd meg velem gondolataidat, ötleteidet!
Kérdezz bátran, ezzel engem is további keresésre, fejlődésre ösztönzöl!

Amennyiben honlapomat érdeklődést keltőnek, tovább böngészésre alkalmasnak találod, tedd a kedvencek közé!
Ajánld ismerőseidnek is!


Köszönöm a figyelmedet!
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
család-és párterapeuta 
pszichodráma vezető
okleveles asztrológus
E-mail: info@mindenamionismeret.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely