Asztrológia Iskola

Lívia

El sem tudom mondani, mekkora különbség hanganyag helyett videón nézni a képzést! Itt a bizonyiték, hogy a kommunikáció nagyrésze non-verbális. A videó sokkal jobban leköti a figyelmemet... Az egyetlen negatívum, hogy alig tudom abbahagyni és így kevesebbet alszom... :-)

Aranka

Kedves Emi és Krisztina! Nagyon szép lett az Artemisz Asztrológia Iskola új asztrologiaoktatas.hu oldala! Gratulálok hozzá!

Anita

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.

Ilona

Nagyon örülök hogy már nem csak hallom, de látlak is benneteket, így olyan mintha én is ott lennék. Nekem nagyon tetszik ez az újítás. Köszönöm.

Évi

A transzcendens planéták témái teljesen a hatásuk alá vontak az elejétől a végéig szinte, borzongós volt hallgatni. Egyszerre volt megvilágosító, felemelő, és pusztítva építő. Köszönöm szépen!

Aranka

Nagyon örülök, hogy Rátok találtam, mert ahogy hallgatom az előadásaitokat, azt érzem, hogy jó helyen vagyok, mert amiről beszéltek, ugyanazokat vallom én is az életemben és a munkámban is. A bennem megfogalmazott gondolatok köszönnek vissza általatok és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Úgyhogy nagyon köszönöm!

Zs. Orsolya

Kedves Mednyánszki Krisztina! Nagyon köszönöm a tájékoztatást. Ebben a tanévben sajnos mégsem tudok csatlakozni a távoktató programhoz. Gratulálok a neten található előadásaihoz! Ezek hozták meg kedvem az asztrológia tanuláshoz. Remélem talán jövőre be tudok iratkozni! Még egyszer köszönöm, kívánok továbbiakban is sok sikert!

N. Niki

Jó látni, hogy akik nálatok tanulnak, tanultak, milyen aktívak az asztrológiában a különböző facebook csoportokban is. Nekem is a mindennapjaim részévé vált és sokat segít. Szívembe zártalak Titeket, no meg az asztrológiát is! Nagyon jó munkát, további lelkes diákokat kívánok! Fantasztikus, amit létrehoztatok! Örülök, hogy a részese lehettem! A legjobbakat továbbra is!

Saci

Emberemlékezet óta nem volt bennem ilyen belső bizonyosságérzet, ami egyszerre felemelő és megnyugtató, és aminek Ti is a részesei vagytok. Tudom, hogy nem arról van szó, hogy az életem ettől kezdve vadvirágos rét lesz tele pillangóval, de végre azt érzem, hogy nem vagyok egyedül, ugyanakkor ehhez nem kell megalkudnom, hogy megfeleljek a külső elvárásoknak, hanem megtalálhatom önmagam mindenben, amivel kapcsolatba kerülök. Abban is, ahol ez első ránézésre kizártnak tűnik. Vagyis nem felzabálnak a körülmények, hanem támogatnak. A Sorsom éppen nem a markában tart, hanem a tenyerén hordoz. Varázslatos! Nem tudom, meddig leszek képes ebben az állapotban maradni, de addig is élvezem minden percét. Köszönet Nektek is ezért!

Annamária

Nagyon tetszik a holisztikus szemlélet, melyben mi emberek próbáljuk megérteni a körülöttünk lévő Univerzumot, és azt megértve magunkat formálni, nem pedig a világot akarjuk erőszakkal átformálni a magunk elképzelése szerint.

Anita

Nekem érthető, a világnézetemmel harmonizáló, nem kevés, de nem is sok, a spirituális, pszichológiai és minden egyéb tartalmában is megfelelő. Mindkettőtök előadásai gazdagok, követhetőek, élmény hallgatni őket. A tanmenet és az ismeretek átadása fokozatosan mélyülő, jól egymásra épülő. Örülök, hogy Tőletek tanulhatok és bízom benne, hogy a negyedik év végéig meg is marad az anyagi és egyéb lehetőségem erre.

Tamás

A tananyagok, hangfelvételek jól érthetőek, hangminőségben és tartalmilag egyaránt. Jó, hogy minden zodiákus jegy jellemzése ugyanazon szisztéma szerint megy végig. Úgy szoktam csinálni a tanulást, hogy meghallgatom a hanganyagot és közben kijegyzetelem. Aztán egy jegy végén elolvasom Rákos Péter: Jegyek és játszmák c. könyvében is az aktuális jegyet. Nekem a tananyaggal, megosztott infókkal minden rendben van.

Melinda

Az aktuális hanganyag mindig nagyon jó minőségű, olyan élményt nyújt, mintha személyesen részt vennék az oktatáson (némelyik csoporttársamat a hangjáról is megismerem). Érthető a tartalom, és alapos a magyarázat. Maximálisan megkapok minden segítséget, ábrát és segédletet, amire szükségem van. A segédanyag, mindig érthető és nyomon követhető, hogy hogyan, honnan lehet letölteni. Nagy segítség a táblán szereplő ábrák fotózása és továbbítása emailben, mert e nélkül talán ez okozná a legnagyobb nehézséget azoknak, akik nincsenek jelen az oktatáson. Nagyon sokat jelent számomra az asztrológia és a pszichológia ötvözése az iskola szellemiségében, mivel a pszichológia iránt is érdeklődöm, és mindig izgalmasnak találom a pszichológiai jelenségek, tényezők megjelenését a radixban (születési képlet). Újból megragadom az alkalmat és megírom, hogy a horoszkópállítás mennyire intenzív, meghatározó, elgondolkodtató és nagyszerű lehetőség több szempontból is. Nagyon sokat adott, meglátásom szerint nemcsak nekem, illetve nemcsak azoknak, akik maguk is állítottak. Sokáig a hatása alatt voltam még utána is.

Eszter

Én csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jól követhető az anyag, szeretlek hallgatni Benneteket, nagyon hitelesek vagytok.

Andi

A családtagjaim viselkedésein nem botránkozok meg, a tranzitok által tudom, hogy milyen feszült korszak jön és mikor lesz vége, az emberek elfogadása már nem olyan nehéz, mint korábban volt, megismerem önmagam működését, ezáltal fejlődök általa, és egyben egy jó közösséghez tartozok, köszönöm!

Ancsa

Fontos számomra az önismeret, és az asztrológia sokat segít ebben. Könnyebben megértem, tolerálom, elfogadom mások viselkedését és a világban történő eseményeket. Az órák jó hangulatúak, mindig várom, hogy jöhessek, kedvelem a csoporttársaimat, mindenki nagyon kedves. Kiegészíti a pszichológiai tanulmányaimat, és hosszú távon szeretnék vele foglalkozni, és alkalmazni a munkám során.

Barbi

Az önvizsgálat területén jelentős lépéseket tettem, a közvetlen környezetemben élők megértésében is sokat segít. Nem könnyű önmagunk árnyékával szembesülni! Mindig eszembe jut Krisztina, aki kellemetlen vákuum állapotnak nevezte ezt az érzést az első órák egyikén. Nagyon várom a folytatást, és köszönöm az eddig kapott élményeket!

Tímea

Nagyon sok felismerésre tettem szert már ezalatt az egy év alatt is saját magammal és másokkal kapcsolatban, sokkal jobban megértem, hogy hogyan működök, mit miért csinálok, és ahogy Krisztina is mondta, sokkal toleránsabb vagyok másokkal szemben, hogy mit és miért úgy csinálnak, ahogy. Eddig nem tudtam megérteni, ha valaki nem értette a mondandómat, most már tudom, hogy miért nem tudja „felfogni”, ha valamit közölni akarok. Sokat gondolkodok magamon, olyan tulajdonságokon, amelyekre csak most döbbentem rá, és változtatni kéne rajta, amit próbálok is megtenni.

Kiskokas

Krisztina és Emi! Intenzív belső munkát indított el bennem a Lilith témaköre. Ösztönös, belső működéseimre világított rá, öntudatlan reflexeimet vélem egyre inkább felfedezni és próbálom beazonosítani a Lilithi energiákat. Hálás vagyok, amiért behoztátok a Lilith témakörét az asztrológia tanulásba. Nem mindig tetszik az, amit a tükörben látok, de az is én vagyok, hozzám tartozik, ezek elfogadása nélkül nem lehetek teljesen kerek egész önmagam. Hosszú az út, annak mélységeit még nem tudom, de elindult végre a gyógyulás, a mozaikok rendezgetése. Nyolc féléven keresztül tanultunk pszichológiát a Főiskolán, de soha nem állt össze annyira a kép bennem magamról, mint most, általatok. Szintézis? Köszönöm!

Zsuzsa

Mindketten nagyon segítőkészek, és érződik, hogy mennyire szeretik azt, amit csinálnak. Ezért is annyira hitelesek. Egy objektív eszközt, módszert tanulhatok meg magam és a körülöttem lévők jobb megismerésére. Olyan döntéseket és változásokat indított be a viselkedésemben és az életemben, amitől jobbnak, erősebbnek érzem magam.