Női tréning

Szilvi

Amikor elkezdtem a női tréninget, egy érzelmi hullámvasúton ültem, úgy éreztem, teljesen ki vagyok szolgáltatva ennek az érzelmi hullámzásnak. Le tudtam szállni erről a szélsebesen robogó, ide-oda lökdöső vasútról. Úgy érzem, most békésebb, elfogadóbb és türelmesebb vagyok mindennel, ami a nőiségemet felöleli. Nagy kaland volt a tréning, sok „aha” élménnyel, sok nevetéssel és sírással, sok új ismeretséggel... Minden nőnek receptre felírnám. Milyen sokszínûek is vagyunk mi nõk valójában. És igazán fantasztikus volt a nõi õsökkel való találkozás, és annak megtapasztalása, hogy igenis van pusztán spirituális létezés és kapcsolat. Összességében elmondható, hogy minden nõnek jó tenne, ha legalább ennyi idõt csak magával és a nõiségével tudna foglalkozni. Sokat tud adni, ha megengedjük magunknak!

P.M.J.

Igazából nehéz lenne egy témakört kiemelni a sokból, ha végigtekintek az átvett témákon, az látszik, hogy minden épült valamire, és minden mindennel összefüggött a különbözõ szinteken. Van azért egy két „mérföldkõ”, ami igazán nagy hatással volt rám. Ilyenek voltak pl. a nõi életút térkép- megmutatta, hogy semmi-akkor rossznak ítélt dolog- nem volt hiábavaló; a saját testem megítélésére irányuló feladat-rádöbbentett, hogy mennyire elutasítom a saját fizikai adottságaimat, és segített egy kicsit átfordítani a gondolkodásmódomat. Az istennõkrõl szóló rész ráébresztett, hogy milyen sokszínûek is vagyunk mi nõk valójában. És igazán fantasztikus volt a nõi õsökkel való találkozás, és annak megtapasztalása, hogy igenis van pusztán spirituális létezés és kapcsolat. Összességében elmondható, hogy minden nõnek jó tenne, ha legalább ennyi idõt csak magával és a nõiségével tudna foglalkozni. Sokat tud adni, ha megengedjük magunknak!

P. Móni

Nagyon hasznosnak tartottam a tréninget. Minden nőnek ajánlom, különösen a 40 körülieknek! Sokat segít áttekinteni, hogy hol is tartasz az életutadon, és miért épp úgy történnek veled a dolgok, ahogy. Próbáld ki Te is!

J-né Mariann

Csak azt sajnálom, hogy nem 20 évvel ezelőtt találkoztam ezzel a lehetőséggel, hogy megismerjem a női sorsot, a törvényszerűségeket és a pszichológiai összefüggéseket.
Soha nem késő magunkat feltárni és őszintén szembenézni magunkkal. Nekem, mint önmagát elég jól ismerő nőnek is nagyon sok új információt adott a tréning. Nagyon sok dolog került a helyére a lelkemben.
Segítségemre volt a családom jobb megértésében és elfogadásában. Nem túlzok, ha azt mondom, segített a MEGBOCSÁJTÁSBAN – magamnak, szüleimnek, gyermekeimnek. Ha csak ezt az egy pozitívumot nézném, akkor is megérte ez a tanév. Bízom benne, hogy munkám során sok nőtársamnak segíthetek megszerzett tudásommal. 
Köszönet Krisztinának az önfeláldozó és fáradtságos munkájáért, és azért a kitartó, végig pozitív szemléletű, szeretetben gazdag lényéért!

Dia

Ajánlom minden nőnek életkortól függetlenül, hogy átgondolhassa nőiségét!

Tünde

Nagyon jó összefoglalás volt, a női lét több aspektusát érintette. Sok oldalúan közelített nőiségünk megéléséhez, támpontokat adott a felmerülő problémáim kezelésére.

Irma

A Női Tréning nekem elsősorban közösségi élményt jelentett, valamint élményt, kikapcsolódást és tanulást. Jó volt együtt lenni hasonló gondolkodású, hasonlóan kíváncsi, érdeklődő, válaszokat kutató-kereső emberekkel/nőkkel.
Ezek a nők időt, energiát áldoznak arra, hogy jobban megismerjék önmagukat, a női lét múltját és jelenét, rejtett mozgatórugóikat, motivációikat. Vállalták, hogy csoporton belül saját élményeik, életük, sorsuk, gondolataik, érzéseik megosztásával hozzájárulnak ahhoz, hogy mások is tanuljanak és gazdagodjanak.
Igen, itt gazdagodás, jobbulás, tudatosulás történt-, s ezáltal családok, baráti körök élete lehet majd őszintébb, tartalmasabb és boldogabb – élhetőbb. Köszönöm a szervezőnek és a tagoknak!

Gabi

Tartalmas, intim és megnyugtató közegben voltam és minden alkalommal tudtam vinni tovább magammal valamit, ami végül javamra szolgált. Segít megismerni, megérteni önmagamat, a világom rezdüléseit, motivációit.

T-né K.A.

Mit adott a tréning? Egy kis lelki megtisztulást. Egy jókora ûrt, ami azt bizonyítja, mennyi mindent nem tudok és egy adag éhséget, hogy hasonló összejöveteleken részt vegyek.

A-né Á.

Nagyon örülök, hogy részt vettem ezen a tanfolyamon. Nõtt az önbecsülésem, bátrabban képviselem magam, és jobban értékelem, hogy nõ vagyok. Tudatosabban látok dolgokat, és talán elfogadóbb is lettem. Ahogy én változtam,- elsõsorban önelfogadásban, saját magam kinyilatkoztatásában, felvállalásában- az kihatott a környezetemre is, melyek visszahatottak rám. De ezek mind pozitív visszahatások, visszajelzések voltak.

Évi, 29 éves

Széles skálájú betekintést nyújtott nem csak a saját magam által ismert problémákra, hanem a fel nem ismertekre is. Megtanultam a dolgokat és élethelyzeteket más szemszögbõl nézni és ítélni. Önbizalmam megerõsödött és megszûntek a gátlásaim. Köszönöm, hogy lehetõséget kaptam, hogy ennek a csoportnak a tagja lehettem. Szeretetet, elismerést, megbecsülést, energiát, biztonságot és sok tapasztalatot kaptam és szereztem.

A.A. 52 éves

Egészségügyi szakképesítéssel rendelkezem, közel 30 éve élek házasságban életem elsõ szerelmével. A nõi tréningen néha mégis tudatlan kis kamasznak éreztem magam. Bizonyos dolgokat, csak most hallottam elõször, bár már nem pirultam el. Soha nem késõ- hangzik közhelyként, de annál igazabb. Rádöbbentem, mennyi pótolnivalóm van, lenne vagy lehetett volna még. Elszállt az idõ. A tréningen lámpást kaptam önmagam megismeréséhez. Soha nem késõ- súgja a bensõm, mégis komikusnak látnám magam, ha ma gyökeresen megváltoznék. Változni nem is akarok, csak figyelni magamra és Õ-rá. Testemre, vágyaimra és Õ-rá. Felszabadultabb, õszintébb lettem; be merem vallani az érzéseimet, sõt ki merem mutatni. Köszönöm mindezt a tréning vezetõjének és csoporttársnõimnek. Bízok abban, hogy legalább a középiskolai tantervben egyszer helyet kap egy hasonló tréning, amellyel a nõi lelkek egészséges úton fejlõdhetnek.

Emília, 37 éves

A csoport biztonságot, védettséget, az õszinteség és nyíltság felvállalhatóságát adta. Önértékelésem és önbizalmam pozitív irányba változott és erõsödött az együtt töltött órák eredményeként. Magabiztosabban állok meg az élet viharában.

Inci, 45 éves

Ebben a csoportban éreztem elõször, hogy meg tudok nyílni, s nem élnek vissza az õszinteségemmel!