Tanfolyamok

Mi is onnan indultunk, ahonnan Te! Ugyanúgy saját magunkat kerestük! Szerettünk volna megoldást találni problémáinkra, fáradhatatlanul dolgoztunk ezen!

Belső világunkba történő utazásunk során az önismereti technikák színes kavalkádjával ismerkedtünk meg rengeteg személyes tapasztalatot gyűjtve. A saját bőrünkön keresztül tapasztaltuk meg, hogy a magunkba befektetett munka mindig meghozza gyümölcsét!

Megszerzett tudásunkat, élményeinket szerettük volna átadni embertársainknak, így született meg az Artemisz Önismereti Műhely 2002-ben. Jelenleg Debrecenben várjuk a hozzánk fordulókat!

Módszereinket úgy építettük fel, hogy a különböző érdeklődésű, önismeret iránt elkötelezett sorstársaink is megtalálják a nekik legideálisabb és legszimpatikusabb technikákat!

Az alábbi pontokban tájékozódhatsz arról, hogy önismereti tanfolyamainkon milyen módon kerülhetsz közelebb önmagadhoz!

Pszichodráma csoport

Önismereti és személyiségfejlesztő munka csoportban. Szorongások, kapcsolati nehézségek, konfliktusok feldolgozása, hatékony változás!

Asztrológia iskola

Ha profi asztrológiai tudást szeretnél elsajátítani a hatékony életvezetéshez. Hagyományos vagy távoktatásban, akár egyéni ütemben is.

Női élmény csoport

Zárt csoportban, őszintén, tabuk nélkül a női lét testi-lelki-szellemi aspektusait érintve haladunk egy kiteljesedett női életminőség felé.

Személyiségtípusok

Karma és önismeret

rendszerállítás

Önismereti filmek gyűjteménye

Barátaimmal közösen összegyűjtött pszichológiai témákat érintő, önismereti filmek listáját látod!

Önismereti ciklusok

A nő, mint bűnbak

Oláhné Mednyánszki Krisztina

pszichodráma vezető

család- és párterapeuta

okleveles asztrológus

Artemisz Önismereti Műhely