Pszichológusok a pszicho-asztrológiáról

Pszichológusok a pszicho-asztrológiáról

Az asztrológia ősi bölcsessége a legújabb pszichológiai ismeretekkel kombinálva segít világképünket kitágítani, nagyobb összefüggésekbe helyezni a történteket, toleránsabbnak lenni önmagunkhoz, társainkhoz, a világhoz...

 

"Bár jelenleg pszichológusként dolgozom, az asztrológia iránt korábban kezdtem el érdeklődni. Azt gondolom, –magánemberként, és pszichológusként egyaránt-, hogy az önismeret elengedhetetlen része kell legyen életünknek, ezért én ezt az utat választottam és a pszichológia sok kérdésemet megválaszolta.

Viszont támadt egy hiányérzetem, valamiféle űr bennem, hogy tovább, ha úgy tetszik, mélyebb szinteken is kutakodjak és szerezzek ismereteket, tapasztalatokat. Ekkor jött újra szembe velem az asztrológia, ami ismét az önismeret útjára vitt - egy másik szemszögből, megközelítésből. 

Számomra asztrológiát tanulni olyan érzés volt, mint amikor kezedbe kapod életed térképét (megszületsz), elindulsz rajta, még nem tudod, melyik házban mit találsz, melyik fa mögött mi van, vagy épp' egy barlang mélyén mi vár rád, de ha már készen állsz, megmutatja magát neked. Archetípusok és szimbólumok segítenek, üzennek ezen a belső úton, aminek az állomásain kapott tanításokat hasznosíthatom a mindennapi életemben, és ha nyitott rá a kliens, akkor a munkám során is. Szerintem az asztrológia is kicsit olyan, mint a hagyma. Újabb és újabb rétegeket fejthetsz le róla.

Másrészt az asztrológia tanulása által egy olyan módszert kaptam a kezembe, melyet iránytűként használhatok, amihez bármikor fordulhatok, ha elakadtam utamon vagy kérdésem adódik, akár a magam, akár más életével kapcsolatban. Mert biztosan tud segíteni. Ha más nem, felhívja a figyelmemet arra, hogy nagyobb dolgok vannak égen és földön annál, minthogy mindig  mindenre választ kapjak..., ehelyett, ahol kell és tudok, változtassak, ahol nem, ott elfogadás születhessen bennem.
 
S hogy konkrétan mit adott még az asztrológia oktatás számomra? Inspiráló csoportot, hiteles, példaértékű oktatókat, mély, belső, gyakorlatokon szerzett élményeket, tapasztalásokat, intuícióm aktív használatát, tiszta, érthető, logikusan felépített szimbólumrendszert, pszichológiai ismeretek alkalmazását az asztrológia nyelvére átültetve (és fordítva), a radixom által egy tükröt, s mindezek által mélyebb önismeretet. Amiért külön is hálás vagyok, hogy engem az asztrológia mélyebb alázatra is tanított az Élettel kapcsolatban."
Noszkó Nikoletta
pszichológus
 

"Az asztrológia fokozatos megismerése által egyre mélyebben megértettem a saját és a klienseim személyiségét, az életünket irányító erőket. Párkapcsolati és családon belüli problémák során a horoszkópábrák elemzésekor ráláttam a tagok kapcsolatának csodálatosan összefüggő rendszerére. Élethelyzeteink, problémáink, kríziseink mögött értelmes, minket szolgáló, szeretetteli vezettetés sejlett föl. Egyre mélyebb elfogadás, tisztelet és alázat alakul ki bennem az emberek és a sorsuk iránt."
Dr. Ladányi Andrea
pszichiáter szakorvos


Két, szakmájában elismert pszichológus visszajelzése találkozásunkról...

Oláhné Mednyánszki Krisztina az a szakmailag precíz pszicho-asztrológus, aki lelkileg ráhangolódik a horoszkópot kérőre, úgy adja át a csillagok állásából leszűrt tudását, hogy a lehetőségek hangsúlyozása mellett az illető bepillantást kaphat saját, jó és nehezebben felvállalható tulajdonságaiba, és saját erejétől, bátorságától függően dolgozhat tovább a kapott információkkal. Hiteles, jól képzett asztrológus szakember. Sokirányú tudására alapozott visszajelzése nem ítélkező, inkább biztonságot ad."
Dr. Balogh Klára
pszichoterapeuta, kiképző családterapeuta
 

"Most leírom, mit jelentett a Veled való első találkozás anno 2005 szeptemberében. Már régóta kerestem felkészült, megbízható asztrológust, mert szerettem volna sorsomra, saját magamra rátekinteni. Már abban az időben is úgy gondoltam az asztrológiára, mint egy jól használható pszichológiai "projektív tesztre". Egy ideig csak a kíváncsiság motivált. Keresésemnek az adott nagy lökést, hogy abban az időben teljesen elveszettnek és összezavarodottnak éreztem magam. Ilyen előzmények után kaptam meg a telefonszámodat. Attól a kolléganőmtől, akivel együtt vezettetek pszichodrámát.
 

Pszichodráma és asztrológia! - ez nagyon megnyerte a tetszésemet és a bizalmamat, tekintve, hogy magam is pszicho szakmában dolgozom. Amikor elkészítetted a születési horoszkópomat, úgy éreztem, kaptam egy jól használható térképet. Azért nevezem térképnek, mert az akkori elveszettségemben, összezavarodottságomban útmutatóul szolgált, és szolgál a mai napig is."
Matolcsi Ágnes
klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Téged is vár a pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológia Iskola!

Új első modulunk 2017. januárban indul  Debrecenben!

Csatlakozhatsz a csoporthoz! Távoktatást is választhatsz!
 
 
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
képzésért felelős vezető
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Tel: 30/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892 
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Skype: artemiszmuhely

Vissza