HOROSZKÓP KÉSZÍTÉSE,

SZEMÉLYES ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁSSAL

Az asztrológia eszköztára lehetővé teszi, hogy egyéni „sorstanterved” feltárásán keresztül az aktuális életkérdéseidet tágabb összefüggésekben lásd, mely elősegíti a tudatosabb életvezetést, fejlődést, az önismeret mélyülését.

Ehhez a kiindulási alapot minden esetben a bepontosított születési horoszkópod (radix) képezi.

Milyen élethelyzetben adhat segítséget Neked az önismereti asztrológia,

a pszichológiai szemléletű horoszkóp elemzés?

Önismereted fejlesztésében

  • A pszichológiai szemléletű asztrológiai tanácsadás segíti az önismereti munkát mélyíteni, ha életedet, problémáidat egy mélyebb szinten akarod megérteni, tudatosan akarsz tanulni az élethelyzeteidben.

Új célok kitűzésében

  • A személyes horoszkóp (születési képlet vagy radix) kiváló útjelző, ha „nem találod az utadat”, vagy új célokat keresel az életedben.

Válság, krízis esetén

  • Ha úgy érzed, válságban vagy, segít az önismereti asztrológia! Visszatérő krízishelyzeteid, kapcsolati nehézségeid, párkapcsolati problémáid gyökerét segít feltárni a személyes horoszkópod elemzése, mely által rátalálhatsz a kivezető útra!

Ha a következő életévedet tervezed

  • Ha szeretnél felkészülni személyes életéved lehetőségeire és kihívásaira, akkor a szolár horoszkóp elemzése támpontokat ad a két születésnapod közötti időszak várható tendenciáihoz.

Fontos események előre ütemezéséhez

  • Számodra fontos események előre tervezésében is kaphatsz hasznos tanácsokat, pl. mikor érdemes a tervezett vállalkozást elindítanod, egy tervezhető műtét, ingatlan vagy egyéb ügyek optimális időpontját beütemezned.

Párkapcsolati nehézségek esetén

  • Fontos számodra a párkapcsolat? Kíváncsi vagy rá, mit tehettek külön-külön, és együtt a párkapcsolat jövőjéért? Párkapcsolati összeillést megvizsgálhatjuk a szinasztria eszközével! Ugyanezt a módszert használhatjuk üzlettársi, baráti kapcsolatban is!

Baba vállalás, családtervezés előtt állva

  • A Jónás-módszer segítségetekre lehet a legoptimálisabb időpont kiválasztásában, ha gyermekvállalást terveztek. A tudatos szülővé válás már a fogantatás előtt elkezdődik! Segít benne az asztrológia!

Ha ismerni akarod gyermeked igényeid, adottságait

  • A baba és gyermek horoszkóp egyfajta „használati útmutató” Neked, a szülőnek, hogy jobban megértsd, s a lehető legjobban tudd segíteni gyermekedet érzelmi igényeinek kielégítésében, képességei kibontásában.
  • A gyermek horoszkópjának elemzése támpontokat adhat számotokra továbbtanulási helyzetben is. Különösen akkor, ha mindketten bizonytalanok vagytok abban, hogy merre induljon el az életben, milyen képességekkel és adottságokkal rendelkezik, melyet az élettervében felhasználhat.

VISSZAJELZÉSEK ELEMZÉSRŐL

A. Zsuzsa: Szia Kriszti, nagyon örülök, hogy jártam nálad, segítettél tisztábban látni az előttem álló helyzeteket illetően és a döntéseimet is könnyebben meg tudom hozni ezáltal. További sikeres munkát kívánok Neked.

Éva: Márai azt mondta: Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. Kriszta segített nekem, hogy elinduljak ezen az úton.

S-né Kati: Erővel és nyugalommal tölt el, hogy az asztrológia megmutatja lehetőségeimet, korlátaimat, elmélyíti önismeretemet, tudatosabbá teszi tevékenységemet és viszonyulásomat a környezetemhez. Elfogadóbbá tesz. Örülök, hogy félre tudtam tenni korábbi ellenérzéseimet, s életem részévé téve segít engem!

N. Boglárka: Nagyon nagy várakozással tekintettem a Krisztinával való találkozás elé. Régóta keresem a helyemet a világban, próbálom megérteni saját magamat és a dolgok közötti összefüggéseket. Ebben sokat segített a pszicho-asztrológiai tanácsadás. Krisztina kérdezés nélkül szembesített önmagammal, még olyan tulajdonságokat is feltárt előttem,amelyek létezéséről én magam sem tudtam. Köszönet az útmutatásért és a megismertetett új lehetőségekért.

lldikó: Köszönöm Krisztina a lehetőséget! Sokat tanultam magamról, jobban megértem azóta a körülöttem és a velem történteket. Fel tudok készülni az eddig váratlan nehezebb időszakra. Az elemzést rendszeresen hallgatom és mindig találok benne új tanulnivalót, ezt is külön köszönöm.

Vivien: Nem olyan rég részt vettem egy önismereti elemzésen, ami régóta nagy vágyam volt. Rengeteget segített az a 3 óra, nagyon sok mindenre felnyitotta a szemem, megértettem dolgokat magammal kapcsolatban, amiért nagyon hálás vagyok Krisztinának! Mindenkinek csak ajánlani tudom, különösen akkor, ha szeretnétek magatokat jobban megismerni, esetleg válaszokat kerestek.

Robi: Szia Krisztina! Üdv Mindenkinek! Nem reklámozni akarok, de nekem nagyon bejött ez a teljes körű elemzés. Sok új információt tudtam meg magamról, a természetemről, a gondolkodásomról, a kapcsolataimról és még sorolhatnám. Bár ezek egy részével tisztában voltam, de mégis olyan volt, mint amikor az ember előveszi régi naplóját, s ahogy olvassa, folyamatoson térnek vissza az emlékek, elmosolyodik és egyre jobban érzi magát, miközben azt mormolja magában, hogy: Jé, ez tényleg így van!…mintha elkezdett volna kitisztulni a kép, ami én vagyok. Nagyon hálás vagyok érte Krisztinának (és Annak, aki megadta nekem ezt a lehetőséget). Azt hiszem egy olyan út elején vagyok, ami végigkíséri majd az egész életemet… Köszönöm!

Gyula: Kedves Krisztina, ezt a versem elküldöm emlékül. Horoszkóp: “Ragyogó tiszta szobácskában ülök. Cipőmről száradó sár pereg. Az asztalon egy papíron előttem bolygópályák és fényszögek; nem tudni, mindez most egy térkép, útmutatás vagy tán tanmenet? De lassan érzem, furcsa lelki terhek kezdenek elhagyni engemet; sok régóta nyögve cipelt, fölös felelősség, más által elkövetett bűn súlya már nem nyomaszt; s mintha már két női szempár őrködne felettem, sugározna támaszt és vigaszt. És ahogy cipőmről a száradó agyag, úgy a lélek sara is lepereg. Nem látom már céltalan botladozásnak Ezt a múló földi életet; hiszen dereng lassan már előttem. Valamiféle felsőbb terv, rendszer, akarat… És alávetni ennek úgy szeretném kétkedés nélkül magamat.”

V. Róbert: Krisztina! Köszönöm szépen az üvegtárgyakat: A távcsövet, mellyel a múltba és a jövőbe pillantottunk kicsit. A tükröt, melyből én néztem vissza magamra. A nagyítót, mellyel a körülöttem és bennem lévő különös (?) kapcsolatokat láthattam meg. A szemüveget, melyen keresztül másképp látok.

Tamás: Jómagam elsősorban egy konkrét problémával, kérdéssel kerestem fel Krisztinát. Ő egy részletes, alapos, több életterületet érintő jellemzés keretében adott erre választ. Megvilágította az erősségeimet, gyengéimet, megmutatta, hogyan látnak az emberek engem kívülről. Segített abban is, hogy melyek a visszatérő problémáim fő okozói, és hogy hogyan, milyen eszközökkel tudok ezeken túljutni. A magamról alkotott képet néhol megerősítette, néhol “kicsit korrigálta”. Azt hiszem, igazából abban segít egy ilyen asztrológiai elemzés, hogy az ember pontosabban lássa magát, azt, hogy mi vár(hat) rá az életben, és milyen “készletei” vannak ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ezekből. Én ezeket azóta is komolyan szem előtt tartom nap mint nap.

Oláhné Mednyánszki Krisztina

pszichodráma vezető

család- és párterapeuta

okleveles asztrológus

Artemisz Önismereti Műhely