MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

MINŐSÉGI GARANCIA: Képzési programunkat folyamatosan fejlesztjük a változó kor elvárásai alapján. Hallgatóink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk.

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

MEGKAPOD BEPONTOSÍTOTT SZÜLETÉSI HOROSZKÓPODAT

Így a tanultakat önmagadra vonatkoztatva sajátíthatod el. Valószínűleg Te is sejted már, hogy valós önismeret nélkül nehéz boldogulni az életben, ezért elsődlegesen önmagad megismerésében segítünk!

ÚJ UTAKRA TALÁLSZ

Pszichológiai szemlélettel ötvözzük az asztrológiai tudást. Az új látásmód fejlődési utakat nyit Számodra. Iránytűd lesz életed hatékonyabb navigációjában, hiszen felismered az összefüggéseket önmagad,  élethelyzeteid és horoszkópod elemei között.

KEDVEZŐ TANDÍJ

A tandíjat akár havi ütemezésben is fizetheted. Te dönthetsz arról, hogy neked mi a legkedvezőbb. Ha kihagysz egy évet tanulmányaid során, nálunk ingyen ismételhetsz, hogy felzárkózz. Az Astrosky profi asztrológiai programhoz is kedvezménnyel juthatsz hozzá.

SEGÉDANYAGOK

Asztrológia tanulásodhoz biztosítjuk a szükséges segédanyagokat (munkafüzetek, táblázatok, képek) online formában.

TÁMOGATÁS

Segítségedre vagyunk a tananyag elsajátításában. Válaszd, ami Neked a legjobb: írhatsz e-mailt, telefonálhatsz, skype-olhatunk!

Önismereti szemléletű asztrológia kurzusunk új, első évfolyama 2023 januárjában indul! 

Válaszd a számodra legoptimálisabb képzési formát az Artemisz Asztrológia Iskolában!

IGÉNYED SZERINT FEJLŐDHETSZ

Az alapokról indulunk, ezért előzetes tudás nélkül is bátran belevághatsz! 4+1 éves képzésünket éves modulokban végezheted.

Egyszerre csak 1 évre kötünk képzési szerződést egymással. Így dönthetsz arról, mi az a szint, mely Számodra elégséges.

ASZTROLÓGUS TANÁCSADÓ

„Pszichológiai szemléletű asztrológus” oklevelet szerezhetsz tanulmányaid végén, ha teljesíted a modulok követelményeit és sikeres záró vizsgát teszel.

HOBBI SZINTEN IS TANULHATSZ

Ha „csak” önmagadért, a társaságért, az új látásmódért szeretnél tanulni, de nem szeretnél vizsgát tenni tanulmányaid végén, akkor is Hallgatónk lehetsz.

KÜLÖNBÖZETI VIZSGA

Ha máshol tanultál már korábban asztrológiát, van alaptudásod, különbözeti vizsgával kezdheted nálunk a 2. modullal is. Így lerövidítheted a képzési időt.

SEGÍTŐ SZAKMÁKBAN DOLGOZÓK

Hatékonyabbá és eredményesebbé teheted mindazt, mit Másokért cselekszel.

Kiegészítheted tudásodat egy új diagnosztikus módszerrel.

  • HAGYOMÁNY: 2003 óta oktatunk programunk szerint, mely segítségedre lesz, hogy jobban megértsd önmagadat és a környezetedben élőket. Több éves oktatói tapasztalat áll a hátunk mögött.
  • MINŐSÉGI GARANCIA: Képzési programunkat folyamatosan fejlesztjük a változó kor elvárásai alapján. Hallgatóink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk. Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

Az asztrológia elsajátítása nem kíván különleges képességeket!

Találd meg a Számodra leginkább megfelelő formát!

HALADJ EGYÉNI ÜTEMBEN

Térben és időben szabad vagy, a haladásod ütemét is Te választhatod meg. Különbözeti vizsgával is kapcsolódhatsz. Skype-on vagy személyesen is konzultálhatsz.

HALADJ HAVI ÜTEMBEN

Bárhol élsz a világban, elérhető számodra online kapcsolat segítségével. Saját ütemedben, mégis a csoport részeként haladhatsz, skype-on konzultálhatsz velünk a tananyagról.

Hallgatóink mondták Rólunk

Szívet melengető volt a júniusi hanganyagba feltöltött „búcsúzás”. Nehéz is lehetne a szívem, de mégis inkább felemelő érzéssel tölt el, hogy összehozott bennünket a sors. Igazi tanítók vagytok, mérhetetlen alázattal az asztrológia rendszere és az emberek irányába és egyszerre vagytok különleges emberek. Hatással van a világra, amit tesztek, ebben biztos vagyok. Köszönöm nektek a szép szavakat és mindent.

Hasznos és érdekes információkat hallok a pszicho-asztrológia képzésen, ezáltal jobban megismerem önmagamat, a viselkedésemet, a környezetemben élőket. Mindig jó a hangulat az oktatási napokon, megerősítenek a csoporttársaim!

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Kocsán Réka

A horoszkópállítás intenzív, meghatározó, elgondolkodtató és nagyszerű lehetőség több szempontból is. Nagyon sokat adott, meglátásom szerint nemcsak nekem, illetve nemcsak azoknak, akik maguk is állítottak. Sokáig a hatása alatt voltam még utána is.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Szakács Júlia

Nagyon sokat jelent számomra az asztrológia és a pszichológia ötvözése az iskola szellemiségében, mivel a pszichológia iránt is érdeklődöm, és mindig izgalmasnak találom a pszichológiai jelenségek, tényezők megjelenését a radixban (születési képlet).

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Dr. Papp Erika Aida

Nagyon jól követhető az anyag, szeretlek hallgatni Benneteket, nagyon hitelesek vagytok. Kezdek rálátni az árnyékoldalamra, választ kapok a „miért”-ekre. Nem kívülről, hanem belülről kapom meg kérdéseimre a választ, egészben tekintek környezetemre.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Miskey Gyula

Az Artemisz Asztrológia Iskolában egy olyan új szemléletmód sajátítható el, aminek a segítségével egész más perspektívából tekinthetünk a velünk történő eseményekre. Mindez óriási erőforrás lehet, hogy szembenézzünk a hétköznapi kihívásokkal és a minket érő nagy krízisekkel egyaránt.

Artemisz Asztrológia Debrecen Iskola Váczi Alexa

Az aktuális hanganyag mindig nagyon jó minőségű, olyan élményt nyújt, mintha személyesen részt vennék az oktatáson (némelyik csoporttársamat a hangjáról is megismerem). Érthető a tartalom, és alapos a magyarázat.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Korponai Melinda

A tananyagok, videók jól érthetőek, hangminőségben és tartalmilag egyaránt. Jó, hogy minden zodiákus jegy jellemzése ugyanazon szisztéma szerint megy végig. Fejlődök, fejlődök. Az Élet minden pillanatában új impulzusokat kapok, hasznát veszem minden nap az itt tanultaknak.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Dávid Tamás

A tananyag érthető, a világnézetemmel harmonizáló, nem kevés, de nem is sok, a spirituális, pszichológiai és minden egyéb tartalmában is megfelelő. Mindkettőtök előadásai gazdagok, követhetőek, élmény hallgatni őket.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Magyar Zsófia

A tanmenet és az ismeretek átadása fokozatosan mélyülő, jól egymásra épülő. Örülök, hogy Tőletek tanulhatok. Mélyebb önismeretet ad, jobban rálátok kapcsolati mozgatórugóimra, erősít abban, hogy jó úton járok, és foglalkozzak vele a jövőben is.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Anita

Számomra asztrológiát tanulni olyan érzés volt, mint amikor kezedbe kapod életed térképét (megszületsz), elindulsz rajta, még nem tudod, melyik házban mit találsz, melyik fa mögött mi van, vagy épp egy barlang mélyén mi vár rád, de ha már készen állsz, megmutatja magát neked.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Noszkó Nikoletta

Jól felépített struktúra, követhető tananyag, gyakorlatorientált képzés, felkészült oktatók, minőségi időtöltés kellemes társaságban és környezetben. Fontos számomra, hogy az asztrológia pszichológiai ismeretekkel ötvöződik.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Annamária

Szuper a videó formátum! Jó, hogy már nem csak hallak, de látlak is Benneteket! Imádom! Eddig is jól követhető volt az anyag a profizmusotoknak köszönhetően, de így lényegesen megkönnyítettétek a dolgunkat. Most negyedikben a gyakorlati részeknél nagy hasznát vesszük az újításnak.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen K. Andrea

Az asztrológiának nagyon sokat köszönhetek, sokkal többet, mint bármilyen praxisnak, amivel eddigi életem során találkoztam. Nagyon hálás vagyok Nektek kitartó, energikus, színvonalas oktatói munkátokért, emberségetekért, azért a rugalmasságért, toleranciáért, amivel maximálisan a hallgatók igényeihez igazítjátok az oktatási folyamatot.

Korponai Melinda Angéla Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Maximálisan megkapok minden segítséget, ábrát és segédletet, amire szükségem van az asztrológia tanulásához. Szívesen hallgatom vissza a képzési napon készített hanganyagot, mert újra átélhetem a hallottakat és a vidám hangulatot.

Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Szarvas Ágnes

Nagyon szeretem hallgatni mindkettőtök előadásait, mert nagyon érdekesek, de ez a szeptemberi igazán ütős volt. (első modulos, csillagjegyek). Próbáltam befogadni a korábbi csillagjegyes anyagokat, de számomra nehéz volt, ez viszont nagyon átlátható, logikus, érthető. Jó volt látni az összefüggéseket, tényleg nagyon szuper lett, teljesen felvillanyozott. Köszönöm szépen!

Ajándék utalvány asztrológia tanulásra Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Színes, vidám, interaktív, bensőséges óráitok, és különösen a személyes részvétel azokon – illetve maguk az elsajátított ismeretek – nagyon sokat segítettek abban, hogy az elmúlt évek rendkívül kínlódásos, krízises magánéleti helyzeteiben kitartsak, hogy lássam a fényt az alagút végén. Szeretném, ha a soraimból nagyon kiérződnének a Tőletek és az asztrológiától kapott pozitívumok.

Korponai Melinda Angéla Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Asztrológia iskolánk oktatói