Pszichológusok a pszicho-asztrológiáról

Az asztrológia ősi bölcsessége a legújabb pszichológiai ismeretekkel kombinálva segít világképünket kitágítani, nagyobb összefüggésekbe helyezni a történteket, toleránsabbnak lenni önmagunkhoz, társainkhoz, a világhoz. Szakmájukban elismert pszichológusok visszajelzései találkozásunkról…

Noszkó Nikoletta pszichológus

 • Bár jelenleg pszichológusként dolgozom, az asztrológia iránt korábban kezdtem el érdeklődni. Azt gondolom, –magánemberként, és pszichológusként egyaránt-, hogy az önismeret elengedhetetlen része kell legyen életünknek, ezért én ezt az utat választottam és a pszichológia sok kérdésemet megválaszolta. Viszont támadt egy hiányérzetem, valamiféle űr bennem, hogy tovább, ha úgy tetszik, mélyebb szinteken is kutakodjak és szerezzek ismereteket, tapasztalatokat.
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Noszkó Nikoletta
 • Ekkor jött újra szembe velem az asztrológia, ami ismét az önismeret útjára vitt – egy másik szemszögből, megközelítésből. Számomra asztrológiát tanulni olyan érzés volt, mint amikor kezedbe kapod életed térképét (megszületsz), elindulsz rajta, még nem tudod, melyik házban mit találsz, melyik fa mögött mi van, vagy épp’ egy barlang mélyén mi vár rád, de ha már készen állsz, megmutatja magát neked. Archetípusok és szimbólumok segítenek, üzennek ezen a belső úton, aminek az állomásain kapott tanításokat hasznosíthatom a mindennapi életemben, és ha nyitott rá a kliens, akkor a munkám során is. Szerintem az asztrológia is kicsit olyan, mint a hagyma.
 • Újabb és újabb rétegeket fejthetsz le róla. Másrészt az asztrológia tanulása által egy olyan módszert kaptam a kezembe, melyet iránytűként használhatok, amihez bármikor fordulhatok, ha elakadtam utamon vagy kérdésem adódik, akár a magam, akár más életével kapcsolatban. Mert biztosan tud segíteni. Ha más nem, felhívja a figyelmemet arra, hogy nagyobb dolgok vannak égen és földön annál, minthogy mindig  mindenre választ kapjak…, ehelyett, ahol kell és tudok, változtassak, ahol nem, ott elfogadás születhessen bennem.
 • S hogy konkrétan mit adott még az asztrológia oktatás számomra? Inspiráló csoportot, hiteles, példaértékű oktatókat, mély, belső, gyakorlatokon szerzett élményeket, tapasztalásokat, intuícióm aktív használatát, tiszta, érthető, logikusan felépített szimbólumrendszert, pszichológiai ismeretek alkalmazását az asztrológia nyelvére átültetve (és fordítva), a radixom által egy tükröt, s mindezek által mélyebb önismeretet. Amiért külön is hálás vagyok, hogy engem az asztrológia mélyebb alázatra is tanított az Élettel kapcsolatban.

Dr. Ladányi Andrea pszichiáter szakorvos

 • Az asztrológia fokozatos megismerése által egyre mélyebben megértettem a saját és a klienseim személyiségét, az életünket irányító erőket. Párkapcsolati és családon belüli problémák során a horoszkópábrák elemzésekor ráláttam a tagok kapcsolatának csodálatosan összefüggő rendszerére. Élethelyzeteink, problémáink, kríziseink mögött értelmes, minket szolgáló, szeretetteli vezettetés sejlett föl. Egyre mélyebb elfogadás, tisztelet és alázat alakul ki bennem az emberek és a sorsuk iránt.

Téged is vár a pszichológiai szemléletű Artemisz Asztrológia Akadémia!

HAVI ÜTEMŰ ONLINE CSOPORTUNK 2023. JANUÁRBAN INDUL!

Váczi Alexa pszichológus

 • Az asztrológia tanulása egy olyan nyelv megtanulása, amely lehetőséget biztosít, hogy jobban szót értsünk a világgal, az életünkkel és önmagunkkal. Az Artemisz Önismereti Műhelyben egy olyan új szemléletmód sajátítható el, aminek a segítségével egész más perspektívából tekinthetünk a velünk történő eseményekre. Mindez óriási erőforrás lehet, hogy szembenézzünk a hétköznapi kihívásokkal és a minket érő nagy krízisekkel egyaránt. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy beiratkoztam, mert nem csak a tudásom gazdagodott, hanem a baráti köröm is.
Artemisz Asztrológia Debrecen Iskola Váczi Alexa

Dr. Balogh Klára pszichoterapeuta, kiképző családterapeuta

 • Oláhné Mednyánszki Krisztina az a szakmailag precíz pszicho-asztrológus, aki lelkileg ráhangolódik a horoszkópot kérőre, úgy adja át a csillagok állásából leszűrt tudását, hogy a lehetőségek hangsúlyozása mellett az illető bepillantást kaphat saját, jó és nehezebben felvállalható tulajdonságaiba, és saját erejétől, bátorságától függően dolgozhat tovább a kapott információkkal. Hiteles, jól képzett asztrológus szakember. Sokirányú tudására alapozott visszajelzése nem ítélkező, inkább biztonságot ad.

N. Anita tanácsadó szakpszichológus

 • Az asztrológiai elemzéskor egyrészt izgatott voltam, hátha valami homlokegyenesen ellentéteset kapok vissza, mint, amit eddig gondoltam magamról. Másrészt olyan könnyed és adekvát volt az egész, hogy nem fogalmazódott meg bennem más, minthogy megerősítéseket kaptam.
 • Aztán jött a kérésed, hogy visszajelzést vársz és megint csak az ugrott be, hogy élveztem és töltött, s hogy ami jó, az természetes és magától értetődő. Hogy jelezhetném ezt vissza? Aztán a napokban úgy adódott, hogy újra meghallgattam és… katartikus volt az élmény! Minden egyes elhangzott szavad telitalálat volt. Hihetetlen volt – most már eltávolodva, kicsit elfelejtve, de ezáltal még tudatosabban és nyitottabban – újrahallani a beszélgetésünket. (Milyen jó, hogy rögzíted!)
Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen Anita
 • Rengeteg megnyugtató, inspiráló, jól eső és továbbgondolásra érdemes dolgot adtál át! Bravúrosan igazodtál érzelmi és gondolati csapongásaimhoz és tértél vissza a horizontális, vagy vertikális, a mindennapok gyakorlatára vagy éppen a szellemi síkokra való elterelődésekből a főcsapásokra, a születési ábra leglényegesebb üzeneteire.
 • Profi módon ötvözve az asztrológia, a pszichológia és a szimbolika tartalmait, nyelvezetét. Nemcsak az önismereti fejlődéshez, hanem didaktikai szempontból is meg fogom még hallgatni jó párszor. Szeretnék majd én is ilyen szakmailag perfekt, ugyanakkor laza, biztonságot adó lélekvezetővé válni. Köszönöm.